måndag 22 november 2010

Kommitté och Styrelsehelg




Så nu är vi laddade! Alla kommittéer och hela styrelsen har tillbringat helgen på Högaberg dvs. 35 personer valda för att driva vår förening framåt. Där har de diskuterats, byts erfarenheter, lagts planer, pratats PR, diskuterats strategiska planer, utbildning och en massa annat. Vi har alla nu en grund för verksamhetsplanen inför 2011.







De internationella trådarna som vi har ute är också en vinna-vinna situation som CISV får mycket näringa av, Freja-Lina som gör sin praktik i Cisv Norge var med oss och fullföljde inkluderingskommittens uppdrag genom att stötta kommittéerna i hur de kan fokusera på frågan, vi hade Buddy Kenya som summera sitt arbete och ska nu ta lite fler små steg mot att stödja CISV Kenya. Sen åker Tove till Kenya för att hålla WS för LSU, som ni hör det finns en massa vägar att bredda sitt CISV engagemang utanför våra vanliga progam.






IMPACT var en stor fråga och många trådar att dra i, detta vårt utbildningsflaggskepp. Jag känner en stor tillförsikt i att vi nu ska sätta det än mer i rullning. Ni i lokalföreningarna tar mer ansvar i det praktiska genom den turordning som vi har, utbildningskommittén förbättrar och utvecklar det sammanhållna konceptet och kommittéerna bidrar med sin kompetens och kunskap inom sina område.

Inga kommentarer: