fredag 13 juni 2008

Nytt kansli för CISV Sweden

Den 1/9 2008 flyttar CISV Sweden’s kansli till ”konstnärskollektivet” vid Hornstull, Södermalm, Stockholm.

CISV Sweden kommer from september 2008 att flytta in i nya och större lokaler. Vårt nya kansli är en del av ett kollektiv. I kollektivet sitter det förutom CISV även ett antal frilansande personer som främst arbetar med filmproduktion. CISV Sweden’s kansli är en avgränsad del av lokalen som det går att låsa om.

Syftet med flytten är att etablera ett långsiktigt kansli i vilket CISV Sweden både kan samla all förvaring samt växa med antal anställda och praktikanter. Tanken är att kansliet ska vara en mötesplats för vår organisation och skapas med en känsla som förmedlar CISV Sweden’s kärnvärden. Kansliet kommer initialt att möbleras med fyra skrivbord, plus soffa, förvaring och ett mindre arbetsbord.

I samband med CISV Sweden’s flytt till det nya kansliet kommer CISV Stockholm att säga upp sin lokal och framöver dela lokal med CISV Sweden. Detta känns som ett kul och naturligt steg, dels för att det blir billigare för båda parter, dels för att det känns onödigt att CISV har två lokaler i Stockholm och dels för att CISV Sweden främst använder kansliet under arbetstid medan CISV Stockholm främst använder det under kvällar och helger.

Vill du i augusti hjälpa till att måla väggar, golv och tak, köra flyttlass och/eller montera hyllor så hör av dig till secretary@se.cisv.org.


Inga kommentarer: