söndag 9 augusti 2009

Ett intensivt dygn

AIM i Guatemala har fortsatt, även om vi varit utan internet, här kommer en update.
Till IJR (internationell juniorrepresentant) valdes Rou från Egypten. I går antog vi en ny strategisk planering för CISV international för de kommande tre åren. Board of trustees har nu pekat ut riktningen och det är glädjande att se att den svenska utvecklingen ligger i linje med den internationella, med fokus på fredsutbildning och utveckling av medlemsländerna/lokalföreningarna.

I går möttes vi svenskar för en drink för att uppmärksamma de svenskar som finns på plats och gör ett strålande arbete. Den svenska delegationen fick under gårdagen förstärkning av Åsa och Tomas Callesen, aktiva inom CISV Sweden.

I morse antog vi den internationella budgeten, en budget som omsätter närmare 10 miljoner, och budgeten reflekterar den satsning på utbildning som Sverige vill se.

I dag är det dags för motioner, under förmiddagen diskuterar vi och i eftermiddag blir det dags att rösta. De flesta diskussioner verkar gå Sveriges håll och just nu är den stora frågan, den internationella ansvarsförsäkringen.

Inga kommentarer: