onsdag 5 augusti 2009

Nu är vi igång

Det internationella årsmötet har just startat och jag sitter bakom den svenska representanten Teresa. Just nu är det mötesförfarande och upprop för alla närvarande länder.

Innan årsmötet (AIM) har några av oss varit här på PRE-AIM, vilket är ett förmöte då olika arbetsgrupper har möjligheten att träffas och utveckla organisationen. Jag som skriver heter Daniel och är en del av External Relations Committee som jobbar bl.a. med CISVs externa relationer. Under tre dagars tid har vi arbetat med att ta fram arbetsplaner, arbetsbeskrivningar, samt utvecklat mål och innehåll i våra relationer med bl.a. UNESCO, Europarådet m.fl.

Det har varit ett innehållsrikt förmöte med mycket intressanta diskussioner och möten mellan olika grupper och personer där vi genom att träffas skapar nya spännande samarbeten som utvecklar organisationen.

Nu kickar AIM igång och det ska bli mycket intressant att se vad resultatet blir i många av de intressanta frågorna som diskuteras fram till den 10e. På bloggen kommer vi att ständigt uppdatera vad som händer. Så håll utkik på denna sida.

Inga kommentarer: