lördag 12 juni 2010

Sommarlov, Fotbolls VM, Bröllop med stort B, det är mycket på gång just nu!

Alla barn och ungdomar lämnar skolan för sommarlov, vi i CISV ger en del av dem möjligheter till stora internationella aktiviteter. Med stora menar jag aktiviteter som kan utveckla och ge dem ökad förståelse för andra men allra främst att växa som människa, ökad självkänsla, tillit till andra människor, nya vänner, lärdomar om all världens kulturer och en MASSA roligt.

Vi skapar också möjligheter för att låta barn som aldrig tidigare deltagit i CISV aktiviteter av olika anledningar, ekonomiska, social mm komma och vara med på våra olika sommaraktiviteter lokalt. Jag vill speciellt TACKA er som gör CISV möjligt på hemmaplan, Mosaik projekten ökar och de glädjer mig. Jag vet att detta är en av de främsta vägarna för oss att få kontinuitet i vår verksamhet och NYA och FLER medlemmar.

Ja, fotboll och CISV är väl inte det man tänker på i första hand, dock är ju CISV ett lagspel som aldrig tar slut, vi tränar, planerar, åker ut och är ett lag som jobbar tillsammans. Viktoria gifter sig och vi har vårens sista styrelsemöte i Stockholm, hmm de var lite svårare att hitta beröringspunkter. Men vårt kungahus har ju deltagit på våra barnbygalor och kanske kan de komma tillbaks?!

Så Lycka till med sommarens aktiviteter!

Inga kommentarer: