söndag 19 december 2010

En hälsning från vår nordligaste Lokalförening/Umeå

Under 2010 har vi kommit igång på riktigt, vi har börjat tänka hållbar utveckling, återvinning och sånt. Vi har haft två juniorläger, läger för att som ville komma oavsett ålder och Youth Meeting i nyår (2009-2010 och 2010-2011). Något sjukt grymt är att vi har haft en tävling där alla medlemmar fick värvningslappar och tablettaskar, med CISV Umeås logga på, så hade vi som mål att samla in 100 medlemmar på en månad, vi fick in 130 stycken!!! (Vinnaren av tävlingen var My, men hon ville inte skryta, så detta skriver Robin)

En sak som är viktigt för oss är att det är enkelt att vara med i CISV Umeå, vi försöker få in så många medlemmar som möjligt, men man kan lägga engagemanget på sin egen nivå, man är med på sina egna villkor. Men jag tror att när man har vågat komma in i sitt tempo och man väl är inne i gruppen är man väldigt peppad!

Vi har ju ett uttalat mål att vara större än Malmö-Lund, men vi nöjer oss inte med det. Vi vill att alla i Umeå ska veta vad CISV är och att man är mer positivt inställda till oss. Vi vill också ha fler eldsjävlar, fler som är aspeppade på saker och som vill och kan göra saker hela tiden!

Att korta ner Umeå i en mening är svårt, men vi försöker vara så kreativa som det går och försöker hitta lösningar på alla problem och genom det har vi hur kul som helst!



My Starbrink, Junior i CISV Umeå

Inga kommentarer: