söndag 3 april 2011

Så var vi inne i 2011 årsplan.....

Årsmötet är nu till ända och vi kan glädja oss åt många bra beslut och en planering för framtiden. Juniorerna kommer att nationellt arbeta med 2 regions juniorer valda av SO förutom den redan tidigare juniorstrukturen. Dvs våra 2 nationella juniorrepresentanter och 2 styrelsejuniorer. Inkluderings kommittén tacka för sig efter 3 års idogt arbete med att få oss alla att inkludera mera, de lämnade efter sig ett kompendium med mycket tänkvärt och som ett stöd i arbetet för Lokalföreningarna. Tack ska ni ha!

Mötet beslutade att fortsätta och satsa på IMPACT och utbildningskommittén har mycket arbete framför sig, utveckla, förbättra och marknadsföra till sin hjälp har de Sami som projektledare.

Boken Mosqito Tactics ska vi fortsätta och sprida och utveckla användningsområde kring, efter en work shop på de ämne som boken tar upp var alla eniga om att det är en väg att gå i strävan att vara en utbildande förening!

Medlemsrekrytering och vikten av att bli fler registrerade medlemmar är en annan fråga som bekymrar vår förening. Med kampanjen Katten musen tiotusen hoppas vi att fokuset på att bli fler ska leda till en ökad medlemsskara som kommer in och tar del av våra program.

Styrelsen är nu helt fulltalig och vi har även fått en inkommande trustee. Vi kommer strax att presentera oss lite mer och vem av oss som kommer att arbeta med de olika uppgifterna i vår styrelse.
Namnen på oss i styrelsen är Jenny Åkesson, Tomas Jakobsson, Robin Holst, Katarina Anjert, Anna Lindström, Teresa Hansson, Martina Alvdén, Jesper Nilsson och Åsa Callesen.

Så fortsatt gott arbete i lokalföreningar och kommitter leder till en stark och stabil förening som kan engagera många barn, ungdomar och vuxna i en orolig värld.

Inga kommentarer: