fredag 6 november 2009

Mads-Erik Schiønnemann tillträder som generalsekreterare för CISV Sweden


1 december 2009 tillträder Mads-Erik Schiønnemann som generalsekreterare för CISV Sweden. Som generalsekreterare för CISV kommer Mads-Erik bland annat att arbeta med CISV Swedens strategiska mål med särskilt fokus på de utvecklingsprojekt som CISV driver. Mads-Erik kommer ansvara för organisationens långsiktiga finansiering och samordning.

Mads-Erik är född och uppvuxen i Köpenhamn där han också har utbildat sig vid Handelshögskolan. Sin bakgrund har Mads-Erik bland annat i Youth For Understanding och i DUF – den danska motsvarigheten till LSU.

Nedan följer en kort presentation av Mads-Erik.

Vi hälsar Mads-Erik varmt välkommen till CISV.
/Jenny

"Mads-Erik Schiønnemann har brændt helhjertet for fredsskabende ungdomsudveksling, siden han som ganske ung deltog på nordiske børnelejre og udenlandske sprogskoler. Som 17-årig tilbragte han et år i USA og har efterfølgende engageret sig omfattende i udvekslingsorganisationen YFU, kun afbrudt af længerevarende ophold i Tyskland, Spanien og Estland. Mads-Erik har i mange år repræsenteret udvekslingsorganisationer i paraplyorganisationer for ungdomsorganisationer i Danmark og på europæisk niveau. Han har således kompetence indenfor udvikling af organisationer på tværs af interesser og landegrænser, ligesom han har solid erfaring indenfor bl.a. kompetenceudvikling, ledelse, interessevaretagelse og finansiering. Mads-Erik er uddannet fra Handelshøjskolen i København i Business, Language and Culture. Han er født og opvokset i københavner-forstaden, Brøndby, men er netop flyttet til Stockholm for at hellige sig den spændende udfordring i CISV, samt for at være sammen med kæresten, Åsa, og den kommende lille datter, Tove."

Inga kommentarer: