måndag 7 april 2008

Det första årsmötet på resten av vår utveckling!

Vi kallar det A New Beginning, en kick-off och nystart för CISV Sweden. 2008 är det första året på resan mot våra fem 2010-mål. Ni märker det i verksamhetsplanen, i budgetunderskottet, i de diskussionsämnen som vi kommer att lyfta och ni kommer att märka det på alla nationella möten framöver. Ingenting är heligt, ingenting ska göras bara för att vi alltid har gjort så. På vägen mot 2010 visionen ”en stark och dynamisk organisation” vill vi lyfta på varenda sten, lyssna på alla olika perspektiv och diskutera alla tänkbara och otänkbara idéer för att nå vår vision.

Den 15-16 mars möttes CISV Swedens lokalföreningar, de nationella juniorrepresentanterna, kommittéerna, arbetsgrupperna och styrelsen för årsmöte. Det var två intensiva dagar med diskussioner, åsiktstorg och aktiviteter kring hur arbetet under året skall ske. Några av de beslut som fattades under helgen var utvecklingen av en ny hemsida, ekonomisk satsning på Mosaikprojekt och fortsatt fokus på lokalföreningsutveckling. Den nya styrelsen för 2008 består av: Jenny Andersson, Rodolfo Zúñiga, Daniel Frélen, Nivette Dawod, Teresa Hansson, Kajsa Magnusson, Kristina Andalen, Malin Ferbas (suppleant). Adjungerade till styrelsen är Adam Axelsson (sekreterare) och Richard Bernspång (kassör).

Nu rullar våren på med nationella utbildningar för sommarens ledare och snart stundar den smått traditionella Lisebergsdagen. Vi ses väl där ute i vimlet?


Inga kommentarer: